Lezingen en workshops

 

Hoeveel voorbeelden er ook in het boek staan, je eigen project is toch net anders. Daarom werk ik in lezingen en workshops graag met voorbeelden uit de praktijk van de deelnemers. Dat is zowel voor jou als voor mij leuker en leerzamer. Hieronder vind je de hoofdlijnen, ik lever graag maatwerk.

Lezingen

Tijdens een interactieve lezing doe je inspiratie op om tot de essentie van je project te komen. Zodat je beter richting kunt geven. En ja, natuurlijk gaan we met echte bierviltjes aan de slag :-). Met mijn 'bierviltjesprojector' kun je je eigen bierviltje levensgroot projecteren om ook als deelnemers van elkaar te leren.

Workshops

Al jaren werk ik met stuurgroepen en managementteams om ze te helpen projecten op te starten. In deze 'stuurgroep startup sessies' is het woord bierviltje voor het eerst gevallen. Als een team echt een stap vooruit zet, dan gaat het altijd om iets elementairs: iets dat op een bierviltje past. Bij het aansturen van projecten draait het uiteindelijk om focus, eigenaarschap en samenwerking.

Online

Toegegeven: er gaat niets boven direct contact. Maar door corona heb ik wel een superleuke online formule voor in company evenementen ontdekt die zeker een blijvertje is. Ik informeer je graag!